Tre solar

Det var tre solar imorse!

Drömmer mig bort

Nu är jag allt bra sugen på att testa nya julklappen!

Nyinflyttad

Har flyttat in till en kompis på jobbet. I lördas hände detta...

sextonde december

Ett år äldre och bara en vecka kvar till hemfärd. Tiden går fort! Det snöade har i går natt och tänka sig snön ligger fortfarande kvar! Det blir så mycket ljusare och mysigare. Nu är det dax att åka till jobbet. Sen ska jag packa ihop mina saker och flytta hem till Melinda!! Imorrn väntar en lång dag med kvällsöppet till 23. Men vad gör man inte för lite pengar!!

åkte skidor igår!!

så här ser det ut en halvtimma med t-banan från Oslo! Det gillar jag!

En liten park på baksidan

Andreas Håtveit har skaffat en park på sin baksida. Inte så liten heller...

Fredagspepp!

Keri Herman från USA

torsdag den tionde december

3 dagar kvar tills jag fyller år, 13 dagar kvar tills jag åker hem, 14 dagar kvar till julafton. Det ska bli så skönt att få komma hem och bort härifrån och se nåt annat, äta annan mat, sova i en annan säng och göra andra saker. Nu ska jag iväg och tjäna lite pengar!!

Andra advent

En rätt lugn dag. Sockerkaksbak, matlagning och väldigt mycket chill!
Lite ljus och choklad!

En ledig söndag

Igår var det först jobb sen var vi hemma hos Melinda och hade trevligt. Dit jag ska flytta sen. Hon har köpt en liten kattunge som var sjukt söt. Sen gick vi ner på puben och tog en öl. Trevligt. Och nu en ledig dag och sen jobb igen.
Tryvanns skidbacke har öppnat nu så ska försöka komma iväg dit nu snart så man får åka lite!! Och sen på fredag blir det kryssning och om en vecka fyller jag år!! Tiden går allt bra fort nu och det gillar jag!
Lilla Chille

lördag femte december

14 dagar kvar att jobba innan jul! 18 dagar tills jag åker hem! nu är det inte långt kvar. det ska bli så skönt att få se nåt annat och vara ledig ett tag. ha en bra dag!!

Twilight

Var på bio igår. Det blev Twiligt New moon. Är inget direkt fan av filmerna men den funkade. Men man fick inte se några tänder eller nåt bitande på hela filmen. Stort minus. Är det inte det man vill se i en vampyrfilm?

Snö fjärde december

Det snöar här och snön ligger till och med kvar på marken!! Äntligen! 20 dagar kvar till julafton och 2 veckors ledighet!!

.