Filmpremiär i Göteborg!

Ja då var det äntligen torsdag! Det blir plugg nu i några timmar innan det är dax för jobb. Sen åker vi direkt ner till Göteborg! Där blir det kärt återseende med många vänner, lite shopping kanske och framför allt, anledning till att vi åker dit. Stor skidfilmspremiär för Secondhands fjärde film Hands Up. Så om ni har vägarna förbi, ses där!!

22:22

Fick sluta tidigare på jobbet idag så jag passade på att åka förbi Siba och kolla på datorn jag vill köpa. Har bestämt mig nu, det blir en Asus Eee 1005HA-H svart! Sen tog jag en lång promenad hem. Det är så fint med alla färgglada löv. Nu sitter jag och dricker lite te. Är för trött för att plugga. Blir till att lägga sig istället! Godnatt!

tjugosjunde oktober

Visst är det skönt med en extra timma på morgonen! Eller har ni redan vant er? Jag försöker gå upp samma tid ändå. Känns som man har massa tid på morgonen då! Har hunnit med att plugga en hel del! Så nu måste jag snart gå iväg till tunnelbanan! Här kommer en bild från förra året i Oslo!
Essé headwear, Foto: Bror Ax

Tre dagar kvar..

till ledig helg i Göteborg. Jag måste nog åka redan på torsdag eftersom jag ska iväg och kika på dator på fredag. Det var en riktigt lång dag på jobbet idag. Det är lugnt och inte så mycket folk på måndagar. Men det är skönt. Och tack alla ni konstiga människor som kommer in och ger oss ett gott skratt!! Det finns en del som beter sig lite udda...

Måndag den 26 Oktober 2009

Det är väl såklart att solen skiner idag när man ska jobba! Men hellre det än att det regnar. Det blev en riktig lyxmiddag igår. Tjälknöl, biffar, potatisgratäng, rödvinssås, sallad och kladdkaka till efterrätt. Nu ska jag göra i ordning mig och sen iväg och göra lite ärenden innan jobb kl 11! See you later!!

Gråa härliga söndag

Det har regnat här i Oslo nästan hela dan. Jag var upp i morse och tog ut köttet och la det i lag. Så nu om någon timme ska vi över till Anna och Lucas och äta god middag! Har inte gjort speciellt mycket idag. Mest bara njutit av att få vara ledig. Har försökt plugga och läsa i min bok. Men så fort man hunnit tre sidor så blir man sådär riktigt trött och man läser om samma mening säkert 10 gånger och försöker hålla ögonen öppna. Men nu är det bara 3 veckor kvar. Sen är det slut. Ska bli rätt skönt att känna att man har massa fritid igen!
Imorgon blir det jobb igen. Men mån-tors är lugna och sköna. Så är det kort vecka. Vi åker till Göteborg på torsdag kväll eller fredag morgon. Nä nu ska jag läsa lite om Meteoriter och Asteroider!

tjugofemte oktober nollnoll nollett

Jag tycker inte om att jobba lördagar! Det är på tok för mycket folk för min smak. Dom river, rycker, är otrevliga och stressade. Tur att man får lite extra betalt. Min mage verkar inte gilla stressiga lördagar heller. Men nu sitter jag hemma och försöker ha en så lugn kväll som möjligt. Skönt att veta att man är ledig imorgon! Ska försöka vara uppe en timme till. Då ska jag sätta in köttbiten i ugnen så jag slipper gå upp allt för tidigt imorgon. Godnatt på er!

Helg för dom flesta!

Då var det fredag igen! Tiden går ju så fort. Jag har redan vart här i 4 månader och jobbat, och minst 2 till blir det. Sen är nog skid-suget för stort för att klara av att bo i en storstad.
På söndag får vi skruva tillbaka klockan och sova en timme längre! Skönt för det börjar bli så mörkt på morgnarna.
Vad ska ni göra i helgen? Själv jobbar jag imorgon och på söndag blir det tjälknöl på menyn och en hel del plugg skulle jag tro. Men man kan nog klämma in nåt skoj med!

Rolighetsteorin

Kan man få fler folk att slänga skräp eller panta burkar genom att göra det roligare?








http://www.rolighetsteorin.se/

Tisdag

Det var en lång dag på jobbet. Men det var god lunch! Biffar, potatis och trattkantarellsås bjöds det på.
Lönen kom idag med. Riktigt skönt! Skatten här i norge är dock ett mysterium. Ett rent lotteri. Alla betalar olika mycket i skatt. Ingen vet riktigt hur det fungerar.
Imorrn är jag ledig. Då måste jag läsa massor i Naturkunskapboken. Sen kan det hända att vi åker lite skidor. Vi får se! En VIP kväll på Cubus var det med. Berättar mer imorrrn! GODNATT!

Vad använder du för dator?

Det kan vara skönt att åka buss ett tag. Men 7 timmar känns lite för länge. Tjejen bredvid mig satt med sin dator hela resan. Min dator höll i 5 min sen var batteriet slut. Man kanske ska slå till på en sån där mini-pc. Någon av er som har en sån? Jag funderar på en Acer Eee 1005HA. Dom är fina och batteriet håller i 8 timmar. Lite skillnad från min trötta dator. Vad säger ni?


Vit, rosa, svart eller blå?

Lördag

Det blev till att handla idag och fika med Stefan, Camilla och lillBasse som blivit så stor! Han springer runt och skrattar och söker uppmärksamhet. Nu ska jag snart iväg till Olearys och träffa lite vänner.
Det blev lite trattisar i allafall!

Röntgen

Röntgenbild med kontrastvätska. Ser ni skruven?

A weekend in Huddinge

Bussresan kändes riktigt lång. Tur att det finns internet och ström! Men synd att man måste titta ut på vägen för att inte må illa.
Igår var det först banken och ett besök hos doktorn. Jag fick med mig röntkenbild hem! Sen blev det en runda in till huvudstan. Det blev ett par skor och pjamasbyxor. Sen var det plugg resten av dan och kvällen. Fick en riktig lyxmiddag med älgstek, gräddsås och klyftpotatis. Som jag har längtat!
Idag får vi se vad som händer. Måste packa lite och nu ska vi ut med iisa en sväng och se om vi hittar några trattkantareller! Ha det bra!

where the hell i matt

Ganska kul klipp om en kille som reste till 42 länder på 14 månader och spelade in det här.
t>

Höstmys

Sista dagen på jobbet innan långhelg i Huddinge!! Hur skönt som helst. Nu börjar det bli riktigt kallt! även på jobbet eftersom dörren står helt öppen, så jag har köpt lite varma kläder!!

Måndag

Tiden bara flyger fram! Helgen bestod av en ledig dag med 6 timmars tvättande och lite plugg. På torsdag åker jag hem över en långhelg! Ska bli skönt att komma iväg och se lite annat. Där hemma väntar en varm och skön jacka med. Så ska jag lösa det eviga CSN problemet. Hoppas det  löser sig nu efter långa dyra telefonsamtal till tusen olika kundservicenummer. Ska även passa på att äta kött!! Här blir det mest kyckling, korv, köttfärs och bacon. En riktigt köttbit skulle sitta riktigt fint nu.
Nu ska jag fixa lite innan jobbet börjar! Hoppas ni har det bra!!

Oktober!

Det är höst och tiden bara springer iväg! Nu börjar det blir riktigt kallt ute och det känns bra. En varm mysig jacka, koftor och stickade tröjor, tjocka halsdukar och mössor. Jag gillar det! Idag 20.00 börjar min helg. Ska bli grymt skönt. Det kommer nog bli lugnt. Plugg imorrn sen säkert tennis och longboard. Jag har köpt en ny älskling! En blacktip! Så nu ska här rullas! Vad ska ni hitta på i helgen?


.