Jag ska till Kalifornien och du ska med!

Boende-klart
Liftkort-klart
Nu är det bara biljetten kvar!

Följ med mig, min kamera och mina vänner här :D
och JA jag längtar redan!


Söndag

Ja då var det söndag igen. Jag fick jobba igår ändå. Det var jättemycket folk! Stressigt rörigt men tiden gick fort. Sen var det tänkt att vi skulle ut och plocka svamp. Men det blev inte av så vi får se om det bli idag iställen. Jag och Jim var på bio igår. Flickan som lekte med eldan. Den var bra! Men tycker böckerna är bättre, svårt att få med allt i en film. Nu ska jag köpa liftkort inför vintern ;)

Ädelgaser, formler och cellulosa!

Äntligen den bra helgen. Min lediga vill säga!
I morse blev det 2 timmars plugg sen har jag skrivit mitt första prov! Det kändes faktist helt okej!
Nu har jag precis satt i mig lite sushi som jag tycker jag var värd! Nu är det dax för en runda på stan med Idil kameran hänger med för ovanlighetens skull!! See you!


Vinterresan spikad!

Det kommer bli 2 månader i Bear Mountain, California! Kommer antagligen bli en liten roadtrip och en ny longboard oxå!!
I den här lyan ska vi bo! Pretty nice ;)




Korthelg

Då var den här helgen slut. Var bara ledig nu idag men nästa helg blir det långledigt! Känns som jag hunnit med en del ändå. Igårkväll blev det film St Trinian's riktigt skön komedi! Idag blev det tennis en longboardtur lite plugg och äppelpaj! Helt ok! Nu i veckan blir det mest plugg och jobb. Första provet nu på fredag. Nu är det läggdax!


Oslo sover varje söndag

Allt är stängt! Bara 7eleven och grönsaksstånden har öppet. Då får man hitta på saker att göra istället! Idag blir det longboardtur med Anna!


September

Nu är sommaren på sin slutspurt. Eller om den kanske redan är slut. Här är det i allafall kallt och ruggigt på  mornarna. Ibland vill man bara krypa in i en varm och go jacka! Men då vet man att vintern snart är här. Jag börjar bli lite smått sugen på skidåkningen nu. Men först ska löven bli sådär färgglada och fina!
Nu till helgen kommer syrran på besök. Det blir nog en lugn helg. Jag har inte vart ledig en lördag här i Oslo på väldigt länge känns det som. Så nu ska det bli skönt med långhelg.
På måndag börjar skolan. Ska bli kul att plugga lite smått igen. Nu är det dax för en långfrukost innan jag måste iväg till jobbet!

.