Flat down

Här kommer en bild från sista dan i Tandådalen. Sjukt bra pepp och med ett trick rikare sitter jag nu uppe i Ramundberget och hoppas på en grym vecka!

Sun, park and good friends!

Solen visade sig mer än vanligt idag. Det var mycket kul folk i parken och alla var riktigt pepp!! Det resulterade i en rolig dag med dom båda svarta hoppen kryssade från listan! Imorrn blir det lite åkning innan avslutningsfesten sparkar igång på kvällskvisten!!

Stuck in Sälen.

Kommer inte iväg till Åre. Det tar minst 14,5 timmar och kostar minst 600 kr med buss. Inte alls värt. Så det blir Sälen den här helgen. Sen förhoppningsvis Ramundberget nästa vecka. Idag har vart den segaste dagen på länge. Inte alls gjort mycket men nu ska jag i allafall gå och fixa lite middag!

Back to Sälen tonight!

Nu sitter jag i Falun. Har skrivit på lägenhetskontrakt och kikat runt lite på stan. Om drygt en timme går bussen upp till Sälen. Hoppas på lite bra åkning så här på slutet på säsongen. Om mindre än två veckor har vi en lägenhet här i Falun, en alldeles egen! Fett!

Gesunda Springshoot

Är i Gesunda över helgen. Sälen på söndag och förhoppningsvis Åre på torsdag. Update med lite fler bilder!


Btw vi har en lägenhet i Falun från 1 maj!!

Back home and weather sucks..

En vecka har gått. Efter jag landat var det bara att packa om och tvätta. Nu är jag uppe i Tandådalen. Har jobbat några dagar och har min första lediga dag nu. Men tanken på att åka finns inte. Dimman ligger utanför huset och det är riktigt rått och ruggigt. Hoppas det sköna vårvädret kommer snart som jag blivit bortskämd med hela vintern! I måndags var det i och för sig ganska bra. Jobbade hela dagen sen var det girl session i parken. Många parksugna brudar, musik och korv med bröd! Grymt kul var det och mina nya Line Shadow fick visa vad dom gick för! Me like!!

.