Fredag den trettioförsta december

Efter många om och men hamnade jag uppe i Tandådalen! This gonna be a good night!

Tisdag den tjugoåttonde december

Äntligen är den värsta julrushen över och man får vara ledig lite. Man blir helt slut av alla reatokiga människor! Nu drar jag till backen och gör premiär i mitt feta leopardunderställ! ;) later

God Jul!


Torsdag den tjugotredje december

Det är mycket jobb nu. Många som handlar sista julklapparna. Men imorrn är det stängt så då får man vara ledig iallafall :) Igår kom ett litet paket hem till mig! Ingen julklapp men lite schyssta prylar. Så fort jag får tid ska jag fixa lite bilder! Jag är glad att presentera min nya sponsor..

Söndag den nittonde December

Det blev en eftermiddag i backen idag! Kul att åka igen. Var för kallt och mörkt för att ta nåt foto men ska ut imorrn igen så ska försöka fixa det då! Det blev lite julbak med Louise och varm choklad med grädde och marshmallows hemma i soffan efter alla goa åk!

Lördag den artonde December

Förhoppningsvis lite Källvikenmysåkning imorrn så det blir en chill kväll så kroppen klarar av lite bus!
Senaste 24 timmarna har det kommit 100-130 cm snö i Mammoth. Underbart!! Men vi får shreda vidare här hemma i Sveriga medans dom kör feta pow lines. Mina andra lite bredare skönheter gör mig också sällskap över atlanten!

Fredag den sjuttonde December

Bättre idag men fy så yr man är så fort man ska upp å göra saker. Men imorrn blir det jobb igen. Skönt att det känns bättre för då får man åka skidor snart och jag har hört att det finns flera hopp som väntar!! Det kommer blir sjukt skoj. Men jag lär vänta så att kroppen pallar med. Pratade med Holly som jag ska bo hos en snabbis. Det har snöat 1 foot(ca 30cm) nu över natten i Mammoth och förväntas att komma 15 feet nu kommande veckan. 15 feet det är alltså ca 4,5 METER. hur sjukt är inte det. om en månad får jag också va med :)

Torsdag den sextonde December

Så kom man hem och blev sjuk. Har legat i soffan tre dar nu. Dock lite bättre idag så det är skönt. Sen blir det shred så fort jag är på benen igen! Har en liten surprise som jag kommer berätta om senast i nästa vecka! :)

Hann med att baka lite lussebullar i måndags innan nån kom och tog all min energi.

Ja må jag leva

Tack för en sjukt bra helg i Åre gott folk!

Torsdag den nionde December

Sista jobbdagen den här veckan! Imorrn bär det av upp till Åre. Kommer bli en grym helg med fet åkning kära återseenden och en och annan öl. Såg nyss att röda hoppen öppnar wiihoo :)

Onsdag den åttonde december

på julbord med jobbet...

Måndag den sjätte december

En ny vecka har börjat. Det innebär jobb och sen Åre!! Igår var vi upp en sväng till julmarknaden vid gruvan, mysigt men kallt! Här kommer en bild på Louise som fryser om fötterna!

Söndag den femte december

En ledig helg är nice! Igår hängde vi ute i källviken tills det blev mörkt. Det va så skoj så det blev inget filmat. Bättre lycka nästa gång. Fick nåt kort iallafall. Sen blev det chill kväll med gott sällskap!

.