Onsdag den sista juni

Började dagen med en morgonpromenad runt sjön. Såklart börjar det spöregna så när jag kom hem var jag blöt som en katt! Kröp ner i sängen igen, det hade nog katten också gjort.
Första dagen på jobbet. Har träffat Greta, Göta, AnnaLisa, Åke, och Hans, vattnat blommor och gett piller. Nu är det snart läggdax så gonatt på er!

Tisdag den tjugonionde juni

Idag var min sista arbetslösa dag! Jag har njutit ordentligt ute i solen. Sen firade jag med en grym middag. Räkor och färska primörer i en gräddig smakrik sås med tagliatelle. Mycket gott. Sen ett varmt bad med mycket skum och avslutningsvis en kvällspromenad.
Hann även med en sväng till Rusta. Där finns allt möjligt billigt och onödigt! Jag lekte Fredrik Schiller vid grillarna, jag gillar honom. Köpte en liten kylväska så man kan ta med sig några kalla som kan förbli kalla lite längre! Awesome!!

Måndag den tjugoåttonde juni

Idag har jag gjort massa viktiga saker. Det behöver man göra ibland. Sen har jag handlat massa mat. Det är bra för god mat blir man glad av. Imorgon ska det bli sol, det tycker jag om!

Söndag den tjugosjunde juni

Idag har jag tagit årets första dopp. Det va kallt. Sen har vi lagat mat och sett fotboll, kul! Jag har också fått reda på varför man inte ska sola utanför mitt hus. Jag tror jag vill flytta nu. Gonatt!

Lördag den tjugosjätte juni

Överraskningsfest för Marcus som fyller 30! God mat sen mys ute på en flotte mitt i Siljan!

Midsommar


Torsdag den tjugofjärde juni

Idag har det vart sol igen. Det får man utnyttja så det gjorde jag. Myste lite i solen efter frukost sen var det tvättid. Det var en kvinna som var allergisk mot tvättmedel i tvättstugan.
Sen gick jag ut på en liten promenad och kom hem med ett tvättställ. Så man kan torka hemma och slipper allergiska kvinnor.

Onsdag den tjugotredje juni

Jag vill ha en cykel! Någon som har lust att ge mig en?

Tisdag tjugoandra juni

Idag har det vart sol. Jag har ätit körsbär och lyckats knyta en knut på skaftet sen ramla jag med longboarden. Gonatt Falun!

Jobb, musik och Göteborg!

Åker ner till Göteborg i morrn för lite jobb! Sen bär det av upp till Falun igen!

Har precis fått hem Adobe Photoshop CS5


Love it! Prova gratis du med!!

Solsidan

Har sett klart första säsongen av Solsidan. Underbar serie med riktigt skön humor. Om ni inte sett den har ni några bra avsnitt framför er!!

Sunday in the rain

Idag är himlen arg och ledsen på samma gång!

3rd of June

Idag lämnade jag Stockholm. En vecka gick sjukt snabbt. Hann med massa solmys, häng med kompisar och middagar. Ikväll var vi i Källviken och skotta snö i 2 timmar. Sen blev det några åk och grillning. Blir mer imorrn och då hänger kameran med!!

.