Last days in Cali

Konserten i Söndags var den bästa på länge! Stället var super litet, två rader med stolar. Vi var väl en sådär 30 pers och alla var riktigt grymma! Adam Tensta, Timbuktu, Chords och Looptroop Rockers. Lite skönt häng efteråt och en riktigt lyckad kväll.
På måndan hängde vi med Jack vår kompis som bor i Long Beach ut och segla. Det var hur mysigt som helst. Vi hade köpt med lite gott och äta och vädret var fint som vanligt.
När vi kom tillbaka gick vi ner till stranden. Vattnet var riktigt varmt så det blev ett kvällsdopp i solnedgången. Då fick vi sällskap av delfiner. Dom lekte och hoppade i vågorna bara tio meter ut!
Cali, I'll be back!

bye bye bear

I torsdags var sista åkdagen och i fredags åkte vi ner till LA i våra fullpackade bilar! Kändes lite tråkigt att åka ifrån alla nya kompisar och den grymma parken. Igår låg vi på Venice beach och idag har vi lämnat tillbaka bilen och sagt hejdå till resten av beargänget. Ikväll blir det konsert i Long beach och sen får vi se vad som händer!!

Film Update

Här kommer en liten mars-edit!!

Bear mountain March edit from Elin Amrén on Vimeo.


Puppies

Iisa har blivit mormor!! Är dom inte för söta :)

http://adtjisvalpar.blogspot.com

New skis!!

Nu är ett par nya skidor på väg hem till mig!! Ett par Line Shadow!

Transworld Trans Am snowboard comp.

Idag var det snowboardtävling. Det var en sjuk setup och massa åkare. Leo och Carro som jag bor med tävlade. Carro kammade hem vinsten! Grattis!!

Life is damn good right now!!

Tänk er blå himmel och sol. Mellan 10 och 15 plusgrader. Slash och riktigt kul åkning. Man kommer hem trött och glad. Hoppar ner i Jacuzzin och bara har det bra! Det är ungefär så senaste veckan har varit. Jag har inte så mycket mer att säga!!

Double truble in Vegas baby!

I måndags morse tog vi bilen till Vegas. Väl framme gick vi runt och kika på allt. Gick på en riktigt cool show med tjejer som inte hade allt för mycket kläder på. Holly en av Heffners x fruar var med. Sånt som man måste göra när man är i Vegas.
Dagen efter var Hooverdam och Grand Canyon på schemat. Efter Hooverdam på väg mot Grand Canyon kom första motgången. En riktig snöstorm. Men 15 mil kvar, dimma, blåst, massa snö och sommardäck fick vi vända om.
Tillbaka till Vegas för lite Casino häng och en riktigt fet sushi buffé. Lars hyrde en Dodge Viper som han gled omkring i och dagen efter blev det lite shopping sen var det dax att åka tillbaka hem till Bear. Med oturen hängande i hälarna kom vi på att min väska saknades när vi åkt i drygt 2 timmar. Den låg kvar i Vipern. Bara att vända om. En till natt på Excalibur hotel.
Väskan återfanns dagen efter och vi kunde äntligen åka hem. Ett stop på Vegas shopping outlet och några plagg rikare.














Next stop, Las Vegas!

Tider rullar på. Man börjar känna sig hemma här. Människor är trevliga. Det finns alltid nån kul man träffar på i backen som man kan åka med. Amerikaner, Kanadensare, Svenskar, Norrmän.
Om några dar kommer det fina vädret tillbaka. Därför passar vi på att åka till Vegas imorrn. Sen en liten trip till Grand Canyon. Kommer sen tillbaka hit på onsdag kväll!! Så nu blir det lite mer att skriva om! :)

Film Update

Hemma efter en grym dag i parken. Tyvärr tar man inte med kameran så ofta. Det är alltför kul att bara åka på!! Otto har filmat och klippt ihop en liten film på dom svenska snowboardåkarna!!

OhBoy from otto norin on Vimeo.


Snöig, solig söndag!

Idag har det vart kanonväder hela dan. Vi har åkt i skogen och nu är jag riktigt skönt trött. Imorrn blir det parkåkning!
Middagen igår var jättegod!!

.