25th of May

Har tittat runt lite på stan idag. Den här sötnosen fick följa med hem!
Längtar bara tills det varma och soliga vädret ska komma tillbaka. Tålamodet räcker inte alltid till.

Falun update

Jag har spelat minigolf och ätit glass. Jim har varit här med bord, stolar, soffa och massa annat. Öl på uteservering, regn, mera regn, film och mys.
Åker tillbaka till Huddinge på torsdag eller så för lite ärenden. Annars finns det inte så mycket vettigt att berätta om!
Bear Mtn 22 Mars 2010 - Slushin'

Doften av en nyklippt fotbollsplan

..Då ler man inombords. Det har varit soligt och varmt idag och jag har tagit en långpromenad längsmed sjön. Falun är vackert!
När man inte har nåt bord får man äta mat i sängen!

Moving into a new city

Flyttlasset gick upp till Falun igår. Packat upp allt och fixat. Handlat massa mat och annat. Vad ska man göra nu då? Vad gör man i Falun?
Jag fick blommor av mamma :)

Minime

Imorrn går flyttlasset till Falun! Blir kul att börja på nåt nytt!

Time well wasted

Har hunnit träffa goda vänner och syrran! Nu blir det filmkväll!! Imorrn blir det Ikea och ännu mer pack och ihopplock!!

Back in town!

Nu är jag hemma hos mamma i Huddinge. Skönt att ta det lugnt och äta god mat!
Idag var jag ner en sväng till min morbrors verkstad och fixade lite!! Där står hans flygplan som är färdigt och ska testflygas i slutet av sommarn! Ser fett ut :)

Springshoot in Toothvalley

Idag var vårkänslan tillbaka. Förkylningen börjar släppa och jag har äntligen vart ut idag! Ganska sliten men alltid kul att åka skidor i sol och vår slash! Ikväll filmades det i det massiva gaphopp dom byggt upp här i Tandådalen. Seakpeak kommer här!

Fourth of may

Men vart är våren? Värmen? Solen?
Igår 3 maj här ovan och 4 maj nedanför!

First of may

Igår gick den stora finalen av piststilen av stapeln. Det var skoj och mycket bra åkning att skåda. Även om det i stort sett regnade hela dan. Sen vart det fest på kvällen. Jag stannade dock hemma då jag gått och dragit på mig en satans förkylning. Hoppas det blir bättre snart för imorrn bär det av tillbaka till sälen och då blir det åka av!! Sista veckan på skidor...!
Jim knep tredjeplatsen efter piffen och Oscar Harlaut tog hem segern!

.