En kväll i Källis


Tisdag den trettionde november

Nu är det kallt ute! Jobb hela dan igår och idag blev det sovmorgon. Tvätt och städ står på schemat sen när alla slutat jobbet blir det Källviksshred! Myspys!!

Söndag den tjugoåttonde november

Efter jobbet blev det en liten sväng på stan. Kikade på julskyltningen, köpte en varm choklad och promenerade hem i vinterkylan. På Winter Jam bjöd Rockstar på en FMX show. Hitta några feta bilder på Frog och Micke i luften!

♥ to ski

Efter lite myspys i soffan och många pepparkakor senare är det dax att gå till sängs! Mina fötter är iskalla och senaste nätterna har jag sovit med dubbla täcken och filt. Men vad gör man inte för vintern :) Jag vill här med presentera mina kära skidor som gör mig sällskap till staterna! Årets upplaga av Line Shadow! Vad åker ni på i vinter?

Söndag den tjugosjunde November

Hemma en dag till och imorrn är det jobb igen. Det är 15 grader här i lägenheten. Inte alltför skönt, snåla hyresvärdar tycker vi inte om. Man får krypa ner i soffan med filtar! Gick ut en sväng för att få lite frisk luft men blev yr i huvet så nu har jag krypit ner. Kom hem med en ny resväska och en jacka! Mysigt! Ikväll ska jag kika på...

Fredag den tjugosjätte november

Det har inte hänt nåt över huvud taget sen sist. Jag kom hem från Stockholm och blev sjuk. Idag har jag i allafall orkat leka lite på datorn. Busat till stämningen lite på bloggen här. På söndag är det redan första advent. Det betyder att jag fyller år snart, julafton närmar sig och usaresan är inte alltför långt bort längre. Nittio procent av alla jag känner är i Sälen i helgen men jag är inte bitter. Eller? Jag får vara hemma ensam och vara sjuk och jobba istället. Hur mysigt är inte det! Jag kommer i allafall få åka massa den här säsongen och det är jag glad över!

Måndag den tjugoandra november

Bio med Issa igår! Idag har vi kikat runt inne i storstan. Käkat lunch på en asiatiskt ställe där vi brukade äta när vi var yngre. Sen massa fix och trix! Carl filmade ju lite när jag och Linn åkte bräda här kommer resultatet!

Brädbrudar NOVEMBER 2010 from Carl hansols on Vimeo.


Söndag den tjugoförsta november

Sitter hemma i soffan trött efter gårdagen. Winter Jam var som väntat grymt! Det slängdes feta trick av både skid och snowboardåkare, fmx killarna bjöd på show och kidsen köade för att få åka box i railarenan. Även jag hann med ett par åk. Skönt häng i Rockstar tältet där dom visade film. Tillbaka till hotellet för middag dusch och sen var det bara att dra vidare till efterfesten! Thank you all!

Fredag den nittonde november

Ett litet möte på gymmet sen drog vi iväg till Källviksbacken där dom sprutar för fullt! Sjukt kul att åka och det gick faktist bra! En liten edit kan komma upp senare.. Sen blev det hem och packa äta fixa trixa innan bilen gick ner till Stockholm! Wooop Woop!

Onsdag den sjuttonde november

Såklart blev jag tvungen att hoppa in och jobba idag. När jag har burit ner snowboardprylarna från vinden ringer chefen och frågar om jag kan komma in. Typiskt när man sett fram emot nåt. Men på fredag är jag ledig och då ska jag åka snowboard! Nu har jag kommit hem slängt in en tvätt i maskinen och sitter och äter lite smörgås med te!

Tisdag den sextonde november

Tre jobbdagar senare. Det ligger snö på marken och imorrn är jag ledig! På fredag bär det av ner till stockholm för lite jobb med Rockstar på Winter jam! Ska hinna med bio och lite annat med! Skidorna åker ner imorrnbitti så boxåkningen imorrn på min lediga dag blir på brädan! vi får se hur det går! :)

Lördag den trettonde november

Enda lediga dagen den här veckan!
Det var dax för snowboardtävling på stora torget. Bra drag och kul åkning, det enda som saknades va lite skidåkare ;) Grymt bra kört allihop och grattis Linn till vinsten!!
etta, tvåa och trea i respektive klass.

Wooop Woop

Snö snö mera snö, älskar det!

Onsdag den tionde November

Snön har kommat till Falun! Awesome :D
..och det snöar massa fortfarande! Imorrn öppnar Mammoth Mountain! Det är två månader och sex dagar tills jag åker dit :) Snart ska jag traska iväg till jobbet, ha en fin dag!

Tisdag den nionde November

Mycke jobb den här veckan blir det. Men är ledig på lördag och då blir det snowboardtävling mitt på stora torget i Falun! Senaste avsnittet av pinkparks videoblogg har kommit ut! Bland annat från tävlingen i helgen! Watch it out!

Söndag den sjunde November

Igår var det alltså premiär för Sequence film & photofestival. Parkcrewet uppe från Sälen tog sig ner till Falun och byggde upp en railarena med en flatdown box och ett fat pipe räcke. Efter lite warm up drog kvalet igång. Eftersom att det inte var så många tjejer var vi redan klara till final. Så vi hade mest skoj tillsammans. Det var riktigt skoj att köra och peppet var på topp. Alla va glada och man kände av den goda stämningen i luften. Finalen drog igång vid 12tiden och tjejerna var sist ut. Oscar Wester och Erik Färnvik vann respektive klass på killsidan och jag lyckades knipa första plats av tjejerna. Sen blev det häng inne på Magasinet där flera leverantörer visade upp nästa års prylar och filmerna rullade på hela dagen. Senare på kvällen visade Secondhands upp sin femte och sista film och det blev en öl i baren. Ganska lagom efter en lång kul dag. Tack för en riktigt grym lördag!

foto: salenparks.com

Lördag den sjätte November

Sequence film & photofestival! Falun är på G! Slänger upp lite bilder nu så skriver jag mer imorrn!

Onsdag den tredje November

Jag har vart helt upptagen med att flytta några dagar nu. Packa, städa och packa up. Städa lite mer, jobba och somna i soffan. Nu äntligen kan man ta det lite lugnt igen. Har hunnit med att boka flyg till USA, 16 Januari till 12 April. Kommer bli riktigt grymt! På lördag här i Falun är det premiär för Sveriges första foto och filmfestival inom vintersport! Det kommer visas en rad olika skid och snowboardfilmer och fotografer visar upp sina verk. En railtävling kommer anordnas sen är det fest på kvällen! Jag vilar ryggen så jag kan vara med och åka lite. Ska bli riktigt kul! Kom kom!

.