Sista svängen i Sälen


Hejdå Åre, Hej Sälen!

JOI final i lördags med tripplar sen rundade vi av med balkonghäng sen en galen fest på wersens innan det var dax att säga tack och adjö för den här säsongen och styra bilen ner till Sälen!!

Sunny Slushy Saturday

Mys shred på skutan och mega shorts sshtek på Dahlboms!

Megasuperslushshred in Åre!

Slask shred gånger tio! Idag var det dessutom tio plus och stor sol mmmmm

Solsken, tävling och slash

I sista sekund hoppade jag av tåget mot Åre i Järvsö. Det var tävling där Appertiff Open Air. Jag fick byta om i bilen och hann precis upp när dom stängde uppvärmningen. Men alla 5 tjejer var klara till final så det var rätt lugnt ändå. Hade inte sovit sen 3 på natten så var sjukt trött och jetlagad. Men det är ju skoj att åka skidor! Hamnade till slut på andra plats. Sen blev det grillning och chill. Hoppade på tåget mot åre morgonen efter och nu sitter jag här uppe. Har åkt skidor två dagar nu. Det är riktigt vårslask. Känns verkligen som slutspurten på säsongen. Blött, guppigt och svårt med fart. Men skoj! Saknar dock Mammoth som bara den. Men säsongen har ju ett slut vart man än är. Idag var det lite sämre väder så det blev sovmorgon. Sen får vi se vad som händer!

Sitter på tåget mot Åre!

Fick ett kort som Kyle tagit. För pjäxgrab är såå coolt!!

Back in Sweden!

Då var man hemma igen. Känns som att ha vaknat upp från en dröm. Konstigt som bara den. Man vet varken ut eller in och det känns sjukt jobbigt att ha sagt hejdå till en massa underbara vänner! Men alla fina kompisar väntar ju här hemma också! Åre på lördag och sen Sälen! Sen får vi se vart det bär.

Happy shred!

Igår fick jag några riktigt fina puderåk sen bytte jag ut skidorna och åkte lite park efter lunch. Vilket inte gick alls. Skidorna vad för sega gick inte alls så det var bara att ta bussen hem. Slängde på ett lager valla som lukta banan och idan gled dom på som aldrig förr! Det var blå himmel lagom varmt och riktigt roligt. Stannade kvar tills liftarna stängde. Nu blir det dusch sen middag och häng! Planet lyfter på tisdag kväll. Så får börja packa ihop nu om man ska kunna åka hela måndag å tisdag! Vårshred, bra musik och solsken gör allt! I'm Happy!

April powder & Hot springs

Har ju varit supervarmt några dagar här nu men han där uppe bestämde sig för mera snö. 50cm har ramlat ner från himlen sen i onsdags natt. Fick några riktigt fina åk idag innan benen sa att dom var för trötta. Nu blir det lite pyssel med alla filmklipp jag sparat på mig och sen lite quality time med alla underbara vänner man lärt känna här. Blir njuta in i det sista innan det är dax att säga tack och hej för den här gången!
Här om kvällen tog vi oss ner till dom heta källorna och satt och mös i solnedgången! Riktigt skönt! Lägg märke till steves bränna haha...

Hole in the wall

Ett av alla måsten jag vill hinna med innan jag åker fick jag kryssa av igår. "Hole in the wall" Ett hål i berget som man kan åka skidor igenom. Det ligger på baksidan av Mammoth så man fick skråa en bra bit innan man kom fram. Sen fick vi ta en buss tillbaka.

Off road

I förrgår åkte jag lite med Jeff det va riktigt skoj! Vi träffa på Lance som jobbar med att ta foton på turister. Så vi busade runt lite i Jibs!

Igår blåste det som sjutton så jag och Andrew åkte på ett litet äventyr med hans Jeep.

Sunshine all day, everyday!

Det har varit några riktigt fina dagar här i Mammoth! Strålande sol och över 10 plusgrader. Man bara njuter dagarna igenom. Men snön blir dock för seg efter 2 tiden. Man får dåligt med fart så det blir att gå upp tidigt hädan efter!! Det är tävling i south park nu så efter helgen blir det filma!! jag har bränt mina öron haha. vi hörs snart igen!

.