Back in town

Äntligen tillbaka uppe i Mammoth! Efter några riktiga tjejdagar i storstan. Vi har missat några riktiga powdagar men kom hem lagom till solen. Ska bli fint väder några dar nu och jag längtar till att få stå på skidorna igen. Och jag saknar faktiskt parkåkning. Så dom får se till att bygga upp parkerna nu igen!

En regnig fredag i LA

Okey this is whats up.. Vi är kvar i LA. Hollys vindrutetorkare är trasiga och vi kan inte åka nånstanns där det regnar eller snöar. Vilket det gör här, i Bear och i Mammoth. Igår blev det en riktig shoppingrunda. Känner mig ganska nöjd efter det så idag har vart rätt segt. Jag gick till frisören och fick lite slingor i håret i brist på annat sen drog vi en sväng till Wal Mart. Hoppas det händer nåt skoj imorrn sen åker vi upp till Mammoth igen på Söndag då ska jag laga köttbullar!!

Roadtrip down south!

I måndags blev det snowboard. Uppåkt överallt och parkerna måste byggas om. Perfekt för lite brädåkning. Träffade svenska, norska mustasch killarna. Var riktigt skoj. Sen blev det middag i deras hus. Köttfärsgryta och poker. Blev sen upphämtad och åkte iväg till en jacuzzi. Fick hoppa över staketet för att komma in. Men riktigt skönt var det! Dan efter följde jag med till June Mountain. Ett lite mindre berg med inte alls så mycke folk. Vi tog en lång skogsslinga som slingrade sig upp ner höger vänster en riktigt lång bit innan man kom fram till en bergstopp. Världens finaste utsikt över June Lake och alla bergen runtikring. Det var inte alls många som åkt där innan så det var riktigt bra åkning. Avslutade med en öl nere vid bilen. Sen var man helt slut. What a day!

Idag åker jag och Holly ner söderut. Först ner till hennes föräldrars hus i LA i 2 dagar sen upp till Bear Mountain på fredag. Dom har railtävling där på lördag. Såklart finns det ingen tjejklass i år men vi har fått tillåtelse att köra i tävlingsområdet och gratis liftkort så det blir skoj! Tillbaka till Mammoth på söndag så om vi inte hörs innan vet ni vart jag håller hus! :)
Baksidan av Mammoth

Sunny Sunday!

Första dagen med sol efter stormen! Men såklart är det holiday här och så sjuuukt mycket folk! Fick några hyffsat bra åk. Åt min macka och gav upp haha. Imorrn åker turiserna hem wiihooo :D

Lördagspow

Åkte några åk själv först idag och lekte lite med gopron innan den dog! Sen hittade jag trevligt sällskap och åkte på i flera timmar innan mina tappra ben gav upp! Här är det två första åken :)

PowPowPowPowPow

3 gånger så bra som igår minst! Så mycket snö! Åkte från 8.50 till 15.10 utan ett enda break. På eftermiddan stod vi i kö 15min till en lift som öppnade. Helt sjukt bra åkning. Skråade lång bort och fick så fina åk. Alla snowboardåkare droppade av dom kunde inte skråa så långt ha :D Best day ever!

PowPow

Epic day! Har shreddat pow hela dagen lång. Helt underbart. Det har snöat hela dan och snöar fortfarande! Inge fotovänligt väder direkt man måste stänga in och gömma varenda liten bit av sig själv för att hålla sig varm för busvädret. Avslutade dagen med en öl och en god middag hos några vänner. Hoppas på att morgondagen blir minst lika bra. Upp tidigt och leka i all nysnö! :)

Snöstorm!

Tog en vilodag i söndags. Det var på tiden kommer inte ihåg min senaste vilodag innan den. Måndag och tisdag har vart blåsigt med skoj. Ingen bra idee att hoppa. Men jag börjar gilla downräcken mer och mer. Allting har nåt positivt med sig! Just nu sitter jag med underställ i soffan. Var redo tidigt men alla liftar är stängda. Stormen verkar hålla i sig några dagar. 1,5 meter väntar vi. Äntligen får jag ta ut mina powlagg!

Lördag den tolfte februari

Exakt två månader kvar. Sjukt vad fort tiden går när man har roligt! I förrgår kväll blev det partaj. Drog hem till en nyfunnen vän först, tog nån öl och spelade lite biljard. Åkte vidare till en av Hollys vänner sen gick vi till krogen. Kul kväll med många skratt. Lite trött igår. Men tog oss upp till backen och tog det chill, kollade in när Shaun White tränade på sina dubblar i ett hopp dom byggt om till honom. Sen blev det soffhäng och film. Idag blev det en lite kortare dag. Det blåste ganska bra. Verkar som att en storm är påväg in. Ska blåsa ännu mer imorrn och på måndag får vi förhoppningsvis snö :) Nu är det duschen sen händer det nog nåt skoj ikväll! ;) Mammoth out!

bilder säger mer än 1000 ord


hahaahha

Onsdagsjibb

Har vart lite kallare nu några dar. Igår var det riktigt hårt men idag var det inte lika hårt. Körde south park hela dagen. Har inte varit där på några dar så det var riktigt kul. Holly var hemma så tog bussen upp och mötte upp några amerikaner som jag åkte med. Riktigt skoj dag!!

Måndag igen

Tre veckor har gått i staterna. Holly blir hemma och gör läxor några dar så inga foton. Men man hittar alltid nån att åka med. Det blev en till riktigt skoj dag. Blåsigt men kul. Jag har äntligen börjat köra på lite features i main park :) ska försöka få det på film/foto snart! Åkte med aussiekillarna idag igen!

Gick till posten och hämtade ut ett efterlängtat paket idag...

En gopro kamera!!

En riktigt bra Söndag

Efter en lite seg morgon med städning och så skjussade Holly upp mig till berget. Hade en sjukt kul dag med aussie killarna och en dansk kille. Älskar dagar som denna. Hoppas det blir många av dom :) Har käkat lite mat och sitter i soffan och chillar. Förhoppingsvis pallar Holly ta sig upp på berget imorrn och då följer kameran med :)
Fick smaka en lila rockstar påväg upp till berget häromdan...

Lördagspepp2

Det blev bara några åk idag. Trötta ben och dåligt ljus. Behövs lite vila så man kan köra på hårdare imorrn! Alltid kul att sitta i liften och titta på när det slängs snurrar åt både höger och vänster. En ny duktig tjej har vart här och åkt senaste dagarna, hon var första tjej att landa en dubbel.

Friday

Har haft två ganska chill dagar. Åkt runt och lekt mest.. varvat parken hundra gånger om. Imorrn verkar det som att kameran följer med! Gopron som skulle kommit i dag kom inte så vi får nog vänta tills på måndag. Nu ska jag hoppa in i duschen så får vi se om det händer nåt skoj ikväll! Keep shredding!

Onsdag och februarishred

Tog bussen upp till berget själv idag. Träffade på lite kul folk att åka med. Var lite kallare idag kanske -5 och strålande sol. Det var mjukt och skönt överallt efter dom 15 cm vi fick för någon dag sen. Nu har vi precis vart och hämtat en pizza. Dom har nån specialare den här veckan med en Large pizza för 6 dollar, 40kr. Lika mycket som jag betalade igår för 2 öl och 2 små tacos. Jag gillart :)

Tacotuesday

Vakna upp och hade ont i halsen igår. Blev hemma och tog det lugnt. Lagade köttfärssås med spagetti med massa vitlök och gick och sov tidigt. Mådde bättre idag men det var kallt ute. Holly orkade inte åka upp och åka så det blev en till vilodag. Jolee kom hem och skulle baka kakor till jobbet. Det blev många kakor, chocholatechipcokies, andra med glasyr på och brownies. Sen åkte vi till ett litet ställe på stan där dom serverar 1dollars tacos varje tisdag. Det var trevligt att hänga ute på en bar en sväng. Men nu är det sovdax så man kommer upp i tid. Riktigt sugen på att åka skidor imorrn! Godnatt!

.