Presidents day in Mammoth Lakes


Nittonde februari

Ligger hemma förkyld i soffan. Igår var det Nike Chosen, snowboardtävling. Var upp en sväng och kollade. Det var sjukt kallt men kul att se! Det är presidents day nu på måndag så för mycket folk på berget!

sextonde februari

Dagarna rullar på! På lördag har jag vart i usa i en månad. Vi har äntligen fått snö! Riktigt mycket på sina ställen. Men imorrn blir det parkåkning igen då ska vi filma lite! Har det sjukt bra just nu. Vår bil mår lite sämre, den har redan gått sönder två gånger...

Lakeview boulevard

Jeff åkte tillbaka till LA och jag tog mina väskor och flyttade in till Steves soffa, han bor en bit bort så man får ta bussen om man vill komma nånstans. I tisdags blev det Taco tuesday på Z ranch, vilket betyder 1dollars minitacos och billig öl. På kvällen går inte den vanliga bussen så då får man ta "trolleyn" det är ingen buss haha den har fina träbänkar och känns mer som att sitta i en av harry potters magiska bussar :) Annars har vi åkt mest, det har vart soligt och mina pjäxor har tappat en skruv så nu blir det lite lugnt så dom inte trillar isär innan jag får dom nya jag beställt. Igår blev det några öl och en tur ner till the village. Sov första natten i nya huset som är riktigt nice! Allt man behöver finns här! Det kommer bli grymt när alla flyttar in!

Här är mittenvåningen med vardagsrum och kök!

.