Mamma mia

Igår var jag in till söder och träffade mormor. Vi tog en promenad på mysiga lugna ställen där det inte ens känns som att man är inne i stan. Sen var vi och såg Mamma mia! En riktig feelgood film. En sån som man bara sitter och ler till och som gör en riktigt glad!


Typiskt

Ibland skulle man vilja vare en sådär 5, 6 år gammal. Det värsta som kunde hända var att ens leksaker kunde gå sönder.

Måndag

Jag har lekt och pysslat i photoshop idag! Det är riktigt skoj! Har klippt och klistrat ihop en egen bakgrund! Så nu är det dax för sängen!!

Här kommer en sko!


Sista veckan i Huddinge

Då var man tillbaka i Huddinge. Tvätta och packa står överst på listan men ska försöka hitta på lite skoj också! Idag har jag vart in en sväng till stan och ätit lunch med mormor, Camilla och Seb. Han är så söt :)
Nästa söndag flyttar vi in på Trondheimsveien!
Glömde såklart Kamera sladden hos Jim så det blir inga bilder än på ett tag.

feel good

Efter en lång torsdag känns det skönt att ligga och slappa lite! Men efter mycket bilkörning, väntan på lägenhetsägare och outhärdlig hetta lyckades vi få en riktigt fin lya!

Här ska vi bo i 4 månader :)


No more torture!

Yes då var det dags att skriva lite igen! Dagarna bara springer iväg. Nu är jag tillbaka i Kopparberg igen. Så vi tar väl allt från början!
Förra veckan var jag för det mesta åskådare till Jims och Fredriks målararbete. Ganska så underhållande faktist. Vi hann även med besök på klotens lilla pub och besök från Jims kusin Tomas! Jag var en sväng till Ludvika och träffade Emma och Hanna.
I torsdags åkte jag och Jim hem för att träffa Kajsa Johnny och Alva. Det var kul att se dom igen! Alva har blivit så stor!!
På fredagen var det fika hos Stefan Camilla Wille och lill Sebastian! Han bara växer och växer! Nu är han 7 veckor!! Sen var vi och såg Don't mess with the Zohan. Den var inte speciellt bra. Ganska så låg humor! Hann även med Hancock med Emma och Piffen på lördagen innan det var dags att åka tillbaka. Den var bra!

Nu är vi alltså tillbaka i Kopparberg och Jim ska fortsätta måla. På torsdag åker jag Emma och Piffen till Oslo där vi ska gå på några visningar!!

Over and out!

Hipp hipp hurra

För idag fyller min storasyster Kajsa år!! Hon är dessutom i Sverige nu så vi ska försöka ses innan hon åker tillbaka till Sydney!
Nu är det bara en tortyrdag kvar på jobbet. Buss strejken har kommit igång igen så jag tar bilen till stationen. Gör inte mig så mycket för då kan jag åka hemifrån lite senare :) Nu ska jag träffa Mike the man. På lördag åker jag till Kopparberg och Jim!!

Update!

I lördags var jag med Issa oc hennes polare på födelsedagspartaj. Trevligt att träffa folk man inte sett på år och dar! Söndagen blev lugn och skön. Så var ännu en helg över. Idag har jag lunchat med mormor. Skönt att fördriva tiden. En sak som kom upp var när min morbror skulle gifta sig och mina två kusiner som var 9 och 10 år vägrade att sätta på sig sina kostymer. Då gick mamma iväg med dom och berättade om maffiabossarna som alltid hade kostym och halsband med kors. Dom hoppade i kostymerna och Erik ville hem för att hämta en sak. Han skulle hämta sitt silverhalsband med ett kord på! Barn är allt bra roliga ibland!!
En annan sak jag hörde på radion idag var att 6 skivor vattenmelon ger samma efekt som att ta ett viagra piller. Frågan är om det stämmer...


27 Dresses

Det ä farligt att var inne i storstan. Man gör bara av med massa pengar! Jag och H var på SOUK på Beyond Retro. Där provade vi roliga klänningar! Rekomenderas starkt! Dom har så mycket kul på den secondhand butiken!

   


Körsbär

Idag har jag försökt knyta en knut med tungan på ett körsbärsskaft.
Gick inge vidare...
Finns det någon speciell teknik eller en speciell sorts körsbär?
Mina skaft var nog för korta.

Saft

Idag har jag kört runt i vår nya 6växlade merca :) en stor skåpbil! Annars har jag bara klippt gräs och en häck. Men imorrn är det fredag!!

Btw idag har jag namnsdag!! :)


Starka killar

Hyfsad kroppskontroll!! Kika in



Brighton

Om du vill läsa om mitt äventyr i England kan du gå in på min gamla blogg
Gammal Blogg

Regn och Sol

Idag har vi haft storstädning på jobbet. Jag har skurat golv och torkan skåpluckor i 8 timmar. Nu är jag helt färdig. Såklart var det sol och fint väder hela dagen och just idag jobbade jag inne när jag alltid annars är ute. Precis när jag skulle gå hem börjar det regna. Eftersom bussarna står stilla på grund av strejken valde jag cykeln. Jag hade inte ett enda torrt plagg på mig när jag kom hem. Men hemma hade det inte regnat en enda droppe.

.