Min älskling har ett hjärta av snö

Idag har jag klippt ner massa brännässlor. Inte alltför underhållande. Tågresan till jobbet kändes som en evighet nu när metro och sthlm city tagit sommarledigt. Imorrn är det städdag på jobbet så kanske att man får sluta lite tidigare!!

Nu väntar jag bara på att min Jim ska komma över gränsen till Sverige igen!!

Shopping

Dom blå örhängena jag köpte var från Glitter och Ringen och dom rosa från Ur & Penn. Dom har 50% rea nu så passa på!!
Hittade även en tröja från Monki!


Free from work!

Igår blev en spontag dag! Det tycker jag om!
Var i skärholmen och kika runt! Det är faktist skönt att kolla i affärer själv. Då får man gå precis vart man vill och kan gå och äta när man är hungrig. Sen åkte jag in till stan en sväng.
Senare bjev det lite skejt i björns trädgård. Det fanns en hel del konstiga människor ute igår! Stålmannen, Längdfärdsåkande transor på Medis. Svensexan tävlande killar som gav bort pengar. Men det gjorde inte mig nåt! För det blev gratis glass!!!

Fyndade lite på rean :)

Rosa blommor från Ur & PennGul blomma från Ur & Penn


Finally

Äntligen, äntligen är det fredag igen. Att vara ute och rensa rabbater och klippa häckar kan låta ganska glassigt. Men jag hade glömt hur tråkigt det egentligen är. Att vara ute i hettan och göra precis samma sak en hel dag utan att det känns att man kommer någon vart är helt värdelöst. Speciellt när man är ensam. Men man får tänka på pengarna.
Imorrn hade jag faktist tänk unna mig själv nånting. Vi får se vad det blir så visar jag er då :)


En kul grej att titta på sålänge

Ett gäng människor har samlats för att göra "nånting" en tid för att sedan helt plötsligt gå tillbaka och låtsas som ingenting har hänt. Det kallas "flashmob" och denna utspelas i new york på grand central station


En dag på jobbet

Imorrn är det Fredag och sen är det bara 2 veckor kvar! Jag är redan trött på att klippa gräs och häckar. Det var jag i och försig redan efter 2 dagar. Men nu är det snart helg. Alla verkar åka härifrån. Syrran är i Åre, Mamma åker till island och Jim är i Stryn. Men nåt får man passa på att göra på sin lediga tid. Kanske åka och kika in sommarrean :)

Lite tidsfördriv på jobbet ;)


Nytt från Secondhands!

Här kommer Secondhands teaser till nya filmen Make my day


Secondhands - Make my day from secondhands on Vimeo.

Midsommar

Långledigt och midsommar. Skönt att åka bort ett tag. Det blev en mix av Kopparberg, Falun och Rättvik.
Jag åkte iväg till Kopparbergt där jag blev upphämtad av Jim. Vi gav oss av mot Falun för att se om Dalarnas kända midsommarfirande stämde. Vad vi inte visste var att alla verkade åka ifrån Falun på midsommar. Men i goda vänners lag blev det god mat lek och stoj innan man var redo för sängen. Dagen därpå åkte vi iväg till Rättvik för att göra helgen fulländad. Där väntade gokart! Efter en lång dag var det dax att fara tillbaka till Falun och sen vidare hem igen. Nu sitter jag hemma och har ännu en trevlig midsommar i bagaget!!

Välkommen till min nya blogg!


.