Snö!!

Det har snöat och regnat om vart annat hela dan. I morse fick snön ligga kvar ett bra tag!!

Gissa vad!

Førsta snøn kom i morse i Oslo!! Sen dess har det snøat konstant! :)

En helg i Göteborg!

När vi kom fram på fredagen vid 12 tiden gick vi iväg för att leta upp vaccinations stället. Efter lite väntan och efter att Fredrik övervägt att han också ville vaccinera sig var det överstökat. Vi tog en kaffe nere i vimlet för att vänta in den andra Fredrik som jag Jim och Sindre skulle sova hos första natten.
Kvällen bjöd på glada skratt och efterlängtade återseenden!

Då var det äntligen lördag, just den lördagen så många hade väntat på. Vi tjejer tog en runda på stan för att sedan ta en titt på railjamet som slutade precis innan vi kom dit. Dock lyckades min fattiga syster kamma hem 1a platsen på tjejsidan.
På Adam Sport var det filmvisning för alla under 18. Så mycket mer än det hann vi inte med. Kl 19 bjöds det på Taco buffé ala Gamle Port för alla inbjudna. Det blev en intressant fotostund framför en vägg full med secondhands affisher och sen var det dax att starta filmerna. Det var bra drag och alla verkade helnöjda. Efter en lång kväll traskade vi mot Scandic i ösregn och blåst. Det är nog därför både jag och Emma ligger hemma i sängen nu..

BTW nu på lördag blir det en liten extra visning av filmen i Oslo!! och bara 5 veckor kvar till sol och värme!!

 

Black and rainy

Nu sitter jag och kollar ut på en kolsvart parkering. Jag høll på att inte få någon skjuss till jobbet. Tillslut fick jag tag i David. Så det blev sovmorgon. Vilket betyder att det blir sent på jobbet också. Men det ær ændå visning hemma. Har fått reda på boendet i Sælen nu. Blev en riktig bra femma!! Jag Emma Anna Jones och Martin. Kommer bli superbra!! Skønt att dom gjort om så alla kommer få eget rum med :)

Næsta vecka ær det tænkt att det ska børja sæljas bilar på riktigt. Hoppas det blir lite mer att gøra då. Nu går tiden riktigt sakta ibland...

Over and out

Sunny Sunday

Då var denna helgen slut. Nu väntar en kort vecka! Skönt! Idag har det blivit en longboard tur med Jims kompisar Anna och Lukas plus en massa annat folk. Riktigt kul! Det var två tjejer som var sjukt grymma!! Så nu är jag och Emma riktigt pepp på att köra igen! 


En vecka kvar till Göteborg!

I torsdags var det "all meeting" på jobbet. med 1,5 timmes tjöt i en stor sal. Ganska uttråkande. Men sen var det god middag och "mingel" i deras nya showroom. Kom lagom hem till läggdax. Igår blev det god middag igen med kokos räkor i röd curry.  Den här helgen blir det lugnt. Spara pengar och städa, det är visning i vår lägenhet i morrn så då måste vi hålla oss borta.


IsKaffe

Nya favoriten!


Lördag!

Nu är vi fullt hus! Fredrik har jobbat sin första vecka även han på ICA. Men han fick oturen att få det andra skiftet. Vilket betyder att han kommer aldrig se Jim och Emma mer än på helgerna i stort sett.
Piffen ska iväg och raila utanför en ishall och Jim och Fredrik har besök av Patrik.
Jag och Emma hade tänkt åka en longboard tur. Annars har det inte hänt mycket. I veckorna jobbar, äter och sover man. Sen orkar man inte så mycket mer. Så det känns skönt med helg så man hinner slappna av lite.
BTW första snön har kommit i Sälen!!

.