Måndag den trettionde Augusti

Det känns som höst ute redan i Augusti. Hade gärna fått vara varmt nån vecka till. Men nu vet man att det inte är alltför långt kvar tills snön kommer. Igår åkte vi iväg, köpte pizza och satte oss borta vid gruvan och skulle kika på när dom körde lite fmx. Action med helikopterfilmning och hela paketet men typiskt kom vi precis när dom kört klart. Men pizzan va god och vi fick följa med ner i gruvan. Spännande.

Fredagen den tjugosjunde Augusti

Tre dagars jobb och nu är det helg. En ledig helg som kommer bjuda på nåt extra! Nämligen 30år tillställning! Jag är sjukt pepp just idag just nu! Har fått min första lön, beställt en ny telefon, hittat en riktigt fin lägenhet (hoppas hoppas), har bil och boende i Mammoth med en sjukt skön tjej, det börjar bli kallt ute så man får ha mössa, jag är ledig två dagar, får åka cross snart!!!! Nu sitter jag i min kalla lya och dricker faktist en kopp kaffe, okej med oboy i...

Tisdag den tjugofjärde Augusti

En ledig dag men inte mycket gjort. I lördags efter jobbet tog jag och Louise en runda ut för att hitta den perfekta svampskogen. Inte lätt när man inte kommer här ifrån och när man inte vet hur den ska se ut heller. Tre kantareller senare satte vi oss och åt en bulle nere vid vattnet innan vi åkte tillbaka. Olyckligtvis råkar min telefon hoppa ner i vattnet. Den funkar inte speciellt bra längre.. Jag kan svara när det ringer inte mycket mer. Så idag beställde jag en iPhone! Tar ett tag innan den kommer men det var dax för en ny telefon ändå!! Har suttit och lekt lite här på datorn och nu ska jag fixa lite käk! Det blir skogens gula guld! Här kommer en bild på Louise när vi var ute och åkte i söndags!

Söndag den tjugoandra Augusti

Veckan har gått så fort! Har jobbat sex dagar och den värsta var igår. Men tydligen så behöver man utmaningar. Igår kväll blev det lite kortspel, lite öl och lite etage innan benen gick hemåt med mig. Idag hängde jag med Louise ut på crossbanan! Om det va skoj! Nu vet jag inte vart jag ska ta vägen!! WRoop wrOOp

Tisdag den sjuttonde Augusti

Har fått i mig lite käk och sitter här och tar det lugnt. Idag blev det jobb och sen en liten springtur. Imorrn ska jag iväg på en lägenhetsvisning. Vi får hoppas att det går bra! Annars inte mycket planerat denna vecka skulle vara kul att åka lite skate! Nu ska jag mysa ner mig och kika på nåt bra på datorn!

Måndag den sextonde Augusti

Har vart i Stockholm hela helgen! Haft en mysig eftermiddag på söder i solen, tittat på cykeltävling och badat fötterna, ätit kräftor, dansat med tjejligan, träffat idioter till vakter, drukit öl och sen var det dax att åka hem! Idag har jag jobbat i finaste vädret och nu har jag precis gjort en kyckling bacon och broccoli paj som står och svalnar. Så nu är det middag!

Torsdag den tolfte Augusti

Jobbat två dagar nu. Hunnit med att se Inception på bio. Riktigt häftig film! Klart värd att se på bio! Nu ska jag packa ihop lite prylar, åker till Stockholm ikväll eller imorrnbitti! Skönt att träffa lite polare och mamsen!

Söndag den åttonde Augusti

Gick riktigt fort att jobba idag. Kul när man får gå två då snackar man lätt bort tiden! Imorrn är det äntligen sovmorgon! Nu har jag bara suttit hemma och pysslat lite! Här kommer ett litet smakprov..

Lördag den sjunde Augusti

Tidig morgon, jobb, powernap och nu middag! Om tre månader har jag ingen lägenhet kvar. Vad ska hända då? Lite spännande... nu ska jag iväg och spela spel. Blir en tidig kväll så jag orkar upp och jobba imorrn!!

Girls keep it up!

Trailern till Grete Eliassens nya film Say My Name

Lite åkning av Keri Herman, Anna Segal och Kim Lamarre





Fredag den sjätte Augusti

Har precis kommit hem från jobbet. Tiden rullar på och så gör sommaren. Snart öppnar skolorna igen och så blir det höst. Men då är det inte långt kvar till vintern :) Ikväll blir det chill med lite folk från jobbet!

Torsdag den femte Augusti

Äntligen har jag fixat så att photoshop funkar igen så då firar vi lite med en skön brud jag knepade ihop igår. Annars har jag vart en sväng på biblioteket köpt lite fler pennor och nu är det dax för lite käk innan jag måste kila iväg till jobbet!

Awesomeness!

Trailers för årets skidfilmer börjar dyka upp och peppet för vintern blir allt större och större.

Onsdag den fjärde augusti

Det är redan Augusti och jag har inte hunnit med alls. Jobb tråkigt väder och en massa goda vänner på besök i Falun har tagit upp all min tid. Igår blev det dessutom grillad kyckling med tzatziki och ett glas rött. Idag är det tvättdag och fixardag! Sen är det jobb resten av veckan som gäller. Har fortfarande inte fått igång photoshop och det suger verkligen. Istället har jag köpt papper och pennor och ska sätta mig och rita lite medans tvättmaskinerna går för fullt!

.