lördag tjugosjunde februari

Just nu snöar det ute. Det ska fortsätta resten av dan också. Sen kommer solen.
Ikväll blir det revbensspjäll som har legat i marinad sen igår och grönsaker och potatis i ugnen.

Update from the US

Dagarna går riktigt fort. Finns inte så mycket att berätta. Dagarna är ganska lika. Man åker skidor äter mat och chillar framför tv och datorer. Idag var det riktigt nice väder. Varmt och soligt. Snart kanske det är dax för en trip till Vegas så då blir mer att skriva om! Vi bor ca 250 meter från backen. 2060 meter över havet. En ganska lagom promenad!
Over and out

In the middle of nowhere.

Det har vart rätt lugnt här några dagar. Igår var vi ut en sväng med bilen. Otto hade med kameran. Så här kommer lite bilder.




Big Bear edit 2

Nu har vi haft kanonväder i en vecka. Solen skiner och det är varmt och skönt. Igår var vi ner en sväng till San Bernardino och gick på Wal Mart. En och en halv timmes körning och det var sommarvärme. Till och med när solen gått ner känndes det som en sval sommarkväll. Det var skönt att komma iväg och se nåt annat. Men idag blir det åkning igen!
Har klippt ihop en liten edit som vi filmade i måndags.

Elin Big Bear 15 feb from Elin Amrén on Vimeo.


En solig söndag

Idag har vi mest hängt vid backen i solen! Är riktigt taggad på att åka imorrn!!

Lördag den trettonde februari

Det är Presidents Day på måndag vilket betyder att det är väldigt mycket folk uppe den här helgen. Så idag håller vi på att skotta bort all snö från altanen på baksidan. Låg nog en meter snö och en decimeter is när vi började. Vi är väl kanske halvvägs nu. Ha en trevlig helg!!

Smakprov från Big Bear!

Igår var vi upp tidigt för att njuta av all snö som kommit. Det resulterade i lite film och mycket träningsvärk. Idag har det vart riktigt varmt, skönt och blå himmel nästan hela dan. Blå himmel och 10 plus hela veckan verkar det som! Här kommer ett litet smakprov!!

Big Bear Edit 1 from Elin Amrén on Vimeo.


Gratis mat och stora kottar!

Köket är fortfarande inte klart. Nu ska det vara klart i morgon bitti. Men eftersom han lovat och lovat och det inte har hänt nåt så blir vi bjudna på pizza ikväll!! Annars har jag mest tagit det lugnt idag. Samlat krafter inför morgondagen! Vart iväg och käkat gratis amerikansk frukostpå Denny's. För övrigt finns det sjukt stora kottar här!

En vecka har gått här i Big Bear

Det regnade och snöade två dagar. Vi åkte blöt men riktigt skoj kvällsåkning i Snow Summit. Resten av dagarna har det vart molnigt med lite sol så vi väntar fortfarande på bluebird. Annars är parken riktigt skoj! Finns massa olika saker att köra på och man lär sig nya saker varje dag! Idag är det lite sämre väder. Dimma här nere vid huset. Så det verkar inte vara bättre uppe vid backen. Köket som dom nu har plastat in helt och inte går att använda skulle vara klart igår kväll. Det är fortfarande inplastat och fläktarna går för fullt. Hoppas på att det blir klart nu snart så man kan börja laga mat på riktigt. Även om Carl's Jr hamburkare kan vara dom bästa vore det gott med lite hemlagat. Ottos kamera som han beställt kom igår. Så nu kanske det kommer lite bilder snart och till och med lite film! Håll ut! Annars har vi vart för upptagna med att åka.

Big Bear Mountain

I tisdags åkte vi från Hollywood till Big Bear Mountain. Vi hann med en sväng upp till Observatoriumet och kolla lite utsikt innan och käka lite billig thaimat. Det tog ca 2,5 timmar. Vägen upp var riktigt häftig höga berg på båda sidor och mer och mer snö ju längre fram vi kom.
När vi kom fram tog vi en sväng till affären och handlade.
När det var strömavbrott här hade ett rör under diskmaskinen gått sönder så det har läckt vatten under heltäckningsmattan ut till hallen. Så nu har dom dragit upp hela mattan och ställt in stora fläktar som ska stå på i sex dagar.
Igår var första dan ute i backen. Det var helt blå himmel och vindstilla. Parken är som en stor lekpark! Riktigt skoj!!
Vi har inte hunnit ta så mycket kort men lägger upp några så fort jag kan!! Hoppas ni har de bra där hemma!!

Last day in Hollywood. Big Bear Mountain tomorrow!

Nu känns det som att vi har gjort allt skoj här i LA. Precis lagom för att åka upp till Big Bear för lite skid och snowboardåkning!! Idag har vi fixat en bil. En blå pickup. Känns riktigt bra!

Down Town, Universal Studios och skavsår!

Nu bor vi på ett hostel mitt i Hollywood ca en minuts promenad från walk of fame. Idag har mestadels gått ut på billetande. Det blir till att hyra bil. Slippa allt krångel med bilköp. Annars börjar vi bli ganska trötta, och vi har fått massa skavsår av allt promenerande.
Igår var vi ner till Down Town. Där hittade vi en marknad där det fanns en hel del billigt. Kul att se, annars hände det inte så mycket mer. Tog en buss upp till Melrose Av och hittade lite kul affärer sen hann vi inte med så mycket mer. Vi har hittat godaste efterrätten ever! Frozen Yoghurt på Pinkberry. Med massa färsk frukt.
I fredags var vi på Universal Studios. Ett måste för alla som besöker LA. Det är där en hel del filmer och tvserier spelas in. Det var sjukt stort och vi sprang runt för att hinna med allt. Simpsons Krustyland, var grymt! Går inte riktigt att förklara allt ni måste helt enkelt åka dit!! Här kommer lite bilder i alla fall!!

.