Los Angeles, California

Igår vid halv sju landade vi i Los Angeles. Flygresan gick hyfsat smidigt. Tog nästan ett dygn från dörr till dörr. Så när vi kom fram till hotellet var vi rätt trötta. Tog en liten promenad till Starbucks och Subway sen var det läggdax.
Vaknade pigga och utvilade vid 05.30 och kunde inte somna om. Eftersom frukosten på hotellet inte ingick gick vi ut och satte riktning mot stranden och Santa Monica. Blå himmel och kanske 16 grader varmt på morgonen. Stannade på en marknad och köpte lite apelsiner, jättestora jordgubbar, pitabröd, morotssallad med massa goda kryddor och oliver och fetaost och soltorkade tomater. En riktig lyx frukost!
Drygt 2 mil senare var vi framme i Santa Monica. Los Angeles är ganska stort! Sista biten gick vi längs stranden. Där alla lättklädda tjejer på rullskriskor brukar åka på Baywatch. Kollade in piren och lite affärer sen blev det lite Sushi. I taxin hem tog energin helt slut. När lamporna var släckta och alla låg i sängarna var klockan halv nio.
Halv sex i morse var alla lika pigga som igår. Idag ska det bli lika varmt som igår, 21 grader! Vi ska flytta in till ett billigare ställe i Hollywood. Ha det så bra där hemma!!
Lägger in mer bilder så fort jag kan. Går ganska segt just nu...

Kommentarer
Postat av: Gubben

Inte ett dugg avundsjuk:)!!

Ha det så bra!

2010-01-29 @ 11:45:37
URL: http://mhats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.