Måndag den tjugosjätte juli

Det har vart tråkväder idag. Det känns knappt som det är sommar längre. Jag har städat och plockat, dammsugit och skurat. Nu går det inte att städa så mycket mer här. Tog ett litet break och åkte iväg och kikade på några småkillar som åkte cross i leran. Såg riktigt skoj ut! Snart får jag ut och testköra!! Wroom wrom!!!
Hittade en länk på Byssas sida! Det gjorde hela min morgon! Guld! Kika här!

Söndag den tjugofemte juli

Jobb igår och jobb idag. Somna när jag kom hem. Tufft å börja jobba ju.. Igår grilla vi lite korv och hängde lite innan folk drog vidare ut på stan. Idag har det bara regnat hela dan. Solen du är så välkommen tillbaka! Helst snart! Nu är det sovdax, imorrn kan dom ringa och säga att det är jobb. Sådär kul sätt att vakna på men pengar är alltid pengar. Annars ska jag inviga skurmoppen. Sen försöka fixa mitt photoshop som bestämt sig sluta fungera. Hatar när det händer. Vill ha det nu! Kos er!

Fredag den tjugotredje juli

Min lediga dag idag! Tog en liten morgon promenad och sen har jag mest tagit det lugnt. Skönt! Har fixat och trixat lite här hemma. Fotat mina två vänner från Kidrobot som fick följa med hem från USA! Byggt en pärlplatta men saknar strykjärn och ätit samma goda middag som igår! Har köpt en liten sak med. Det kommer hem i brevlådan om några dar då får ni se! Nu tycker jag solen och det fina vädret kan få komma tillbaka!! Med det tackar jag för mig! Ha en superfin helg nu!

Torsdag tjugoandra juli

Idag var sista introdagen på jobbet ledig imorrn och på lördag börjas det jobba på riktigt. Jag och herr Carlsberg fixade till en riktigt god middag och firade lite smått! Fläskfilé, Aioli, färskpotatis med grädde och gräslök, sallad och smörstekta champinjoner och sparris. Sen blev jag så trött så jag nästan somnade. Man kanske skulle ta sig ut på en liten kvällspromenad innan man lämnar över kropp och själ till John Blund!

Onsdag den tjugoförsta juli

Har vart kass på att skriva några dar nu ju. Men det har inte hänt speciellt mycket. I söndags var jag en sväng på IKEA och köpte lite bra-att-ha saker. Sen packa och tog tåget upp till Falun. Kvällen slutade i ett hårt träningspass uppe i trapporna vid hoppbackarna. Det resulterade i riktig träningsverk!! Annars har det varit jobb, promenader och god mat. Det kommer antagligen fortsätta så. Fredag är min ända lediga dag denna vecka.

Lördag den sjuttonde juli

En sväng på stan, ett par nya jeans, en öl på fåfängan med utsikt över stocholm och en god middag har jag hunnit med idag. nu sitter jag trött i soffan hemma hos mamsen och fick just se denna på min systers blogg. nu ler man inombords :) Så jäkla smooth!

Gnarcade from Mike Benson on Vimeo.


Fredag den sextonde juli

Började dagen med en tennisrunda. det var bra länge sen jag spelade sist så det va grymt skoj. sen iväg och tog ett snabb dopp. hem packa och sitta i en bil till sthlm. köpte lite thaimat hoppade av hemma hos issa och tog det lugnt. det varade inte länge. med endast en telefon med mig hamnade jag inne på gröna lund med 2500kr i värdecheckar. hur gick det till? typiskt att grönan hade bestämt att stänga redan kl 11. men vi hann med att göra allt man borde göra på bara 40 min ändå! karusell, langos och drinkar. sen helt plötsligt stod man på medis utan både pengar och leg i ett par smutsiga vans. Hatar när det händer. Men med flyt som jag hade gick det bra ändå! Ska försöka få ut så mycket som det bara går av den här helgen! Wish me luck!

Torsdag den femtonde juli

Sol och bad hela dan! En hel del fotboll med sköna brudar blev det också. En riktigt skön dag. Sommarn är bra fin! Avslutade med en runda minigolf! Mys! Typiskt bara att jag tröttna efter tionde hålet.. men man ställer ju upp för laget! Peace

Onsdag den fjortonde juli

Nu är det på tiden att börja jobba på riktigt och få in lite pengar. Jag har helt enkelt vart för upptagen med att göra kul saker och träffa riktigt bra folk. Typiskt. Men det måste man ju kunna göra ändå! Idag har jag ett litet möte sen blir det sol och bad! Kos!

Monday 12th of July and I'm back in town!

Är nu tillbaka i Falun efter en grym vecka i Åre där premiären av Åre Bike Festival gick av stapeln! Det kunde inte blivit så mycket bättre. Jag hade inte så mycket förväntningar när jag åkte upp. Måste säga att Åre är så jäkla fint på sommaren. Cyklade downhill för första gången och det var sjukt kul. Vill bara åka mer mer! Mycket bus, sol och cykling avslutades med två hårda kvällar på Dahlboms. Några vurpor, blåmärken och öl senare sitter jag nu i min lägenhet och är alltför nöjd! Tack ni alla för en riktigt trevlig vecka!

Måndag den femte juli

Idag har jag haft en riktig fixardag. Vart på intervju, sytt om ett par byxor, diskat, lagat mat och bakat bullar. Imorrn bär det av upp mot Åre! Hastigt påtänk men det är ju bara kul! Har aldrig vart där på sommarn! Så vi ses på söndag för jag tänker inte ta med datorn!! hihi

Söndag den fjärde juli

Idag har jag vart ner på stan en sväng, ätit glass och köpt häftstift! Nu blir det raggmunkar till middag. Jag är riktigt sugen på att spela tennis nu. Då kanske man ska dra på sig nåt snyggt....

Lördag den tredje juli

Sol och bad det gillar jag! Första dagen efter introt på jobbet. Gick runt själv men det gick jättebra! Sen blev det lite fotboll och en film! Den här vännen följer alltid med mig!!

Fredag den andra juli

Först jobb sen åkte vi hem till några kompisar som bor en bit utanför stan. där blev det grillning och krocket. Riktigt mysigt! Sen blev det en öl på stan innan det var dax att krypa i säng och slippa hålla mina trötta ögon öppna.

Torsdag den första Juli

Idag fick jag lite sovmorgon. Det behövs ibland även om jag kanske tar sovmorgon alltför ofta. Har precis ätit mat. Det blev kyckling i kokosmjölk med grönsaker cashewnötter och röd curry. Sjukt gott. Nu har jag mat resten av veckan. Snart är det dax att kila iväg på jobb och efter det blir det antingen springa eller ta en promenad!

.