Film update från staterna

Elin Amren and Holly Hind "A day in January" 2011 from Holly Hind on Vimeo.


Söndag och vilodag

Igår var vi till June Mountain. Det var en helt okey setup. Mina pjäxor var blöta och vinden blåste mer och mer så mitt pepp försvann efter några åk. Men det blir kul att åka tillbaka en annan dag. Mysigt att sitta i solen och dricka varm choklad och bara njuta. Idag har vi bara tagit det lugnt. Laddat om batterierna för ännu en skiddag. Vi har redigerat en liten edit med de vi filmade i fredags så den kommer snart upp ;)

Bluebird och fotosession

Idag har vi filmat och fotat en hel del!! Vi ska sätta oss ner och redigera så fort vi får tid! Här kommer några foton från en riktigt fin dag! Thank you Mammoth!

Can I call him Tardy? Can we keep him?

Idag skulle vi ha åkt ner söderut. Men dom har för lite snö så tävlingen blev inställd. Vi skulle oxå åka till det andra berget men det blir nog på lördag som det ser ut nu! Men vad gör väl det när man har Mammoth att åka i hela dagarna. Idag var en riktigt bra dag! Jag Holly och lilla aussie boy numera Tardy chillade runt hela dagen. Soliga dagar i parken gör en så glad och ännu gladare blir man när man lär sig nånting nytt! Jag är riktigt pepp just nu! Vi har styrt upp en jacuzzi kväll med några svenskar och norskar! Det kommer mina ben gilla! Mammoth Out!

Hemma igen..

Lika fint idag. Fick skjuss upp. Man träffar alltid på kul folk att åka med. Fick även se miniparken idag. visste inte ens att det fanns en. Med en liten söt pipe å lite annat skoj. Dom håller på att bygga en till pipe i south park och har den största, super duper pipe mitt emellan main och forest. den är först ut och kommer här!! Later!

Onsdag och idag är det australia day

Tjejerna har läxor att göra så åker upp en sväng till berget själv nu. Main park har ni fått se i filmklippet här men tänkte försöka visa er resten av berget! Lite i taget! Kommer upp senare! Ha en fin kväll där hemma!

En seg tisdag

Inte mycket gjort idag. Det blev en kul kväll ute igår. Mickey Avalon klev på scen ganske sent så det blev en lång kväll. Det var riktigt bra och skoj folk ute. Jag tog en liten promenad idag och gick förbi Von's, där vi brukar handla mat, på hemvägen och köpte med lite Ben & Jerry glass! Imorrn ska vi åka till ett annat berg, June Mountain.

En vecka har gått...

Har redan varit här en vecka! Jetlagen har lagt sig och man har lite mer energi. Det känns skönt! Vi har köpt biljetter till Mickey Avalon som spelar här ikväll. Nu käka lite sen åka skidor!! Hittade en liten edit här ifrån main park, den stora parken. Kolla in tjejerna som brukar åka här, Devin Logan, Maude Raymond och Kaya Turski. Inspiration!!

Mammoth Unbound skiers train for X Games in Main Park from Mammoth Unbound on Vimeo.


Söndag den tjugotredje januari

När vi kom upp på berget va det molnigt och man såg inte jättebra. Vi chillade runt mest sen blev det bättre och solen kom fram vi åkte på några småhopp och träna switchsnurrar, riktigt skoj. Sen gjorde vi svenska pannkakor till lunch och sen har vi tagit de lugnt. Har träningsvärk haha. Imorrn ska det bli sol iallafall då blir det lite fotovänligare!

Lördag den tjugotredje januari

Vilodag! Trött i benen och ryggen efter all åkning. Tjejerna jag bor med var trötta idag och eftersom att det inte var lika fint väder så blev vi kvar nere i stan. Ska bli riktigt fint hela veckan och på helgerna är det mycket mer folk ute. Ikväll blir det nog ut en sväng. Här kommer kort från igår!
Love my onepiece from eivy

Fredag den tjugoförsta januari

Ännu en solig dag. Det blev en hyfsat lång dag ändå. Först fixade holly frukost, omelett med frukostkorv. Mer som en brunch men det va gott! Sen upp till berget och åkte lite park. Träffa några svenskar sen tog vi oss upp till toppen. Riktigt fin utsikt! Vi åkte runt lite överallt. Kul att se när man bara vart i parken!

Torsdag den tjugoförsta januari

Idag hoppade vi skidåkningen. Samla lite krafter så orkar man åka lite mer i morgon! Liftarnas bas ligger på 2750 meters höjd och den högsta toppen på 3370 meter över havet. Så det känns lite mot vad man är van vid! Idag har vi fixat lite småprylar till mitt rum, krokar galgar och lite så. Har packat upp väskan så nu känns det lite mysigare. Sen har vi kikat runt på stan. Lagat god lunch, pasta med broccoli, champinjoner, bacon och sås!

Nu har jag öppnat en Mtn Dew och ska kika ett avsnitt av Så mycket bättre! Sen blir det sushi till middag och imorrn ska jag försöka ta lite kort på parkerna så ni får se hur det ser ut! Have a god one!

Onsdag den tjugonde januari

Två dagar i parken. Vi är förkylda och trötta allihop så har tagit det chill. Men fasen vilken bra park!! Alla hopp är perfekt byggda och så sköna! Finns inte mycket boxar mer rör och rails. Pipen är sjukt stor! Nästa vecka åker vi på en liten trip söderut. Det är en kompis som anordnar en railtävling. Har precis ätit lite mat och sitter i soffan. Stay Fresh
Ovanför en av parkerna, Forest trail

Måndag den artonde januari

Äntligen framme efter många timmars resande. Det började med Taxi till Arlanda. Från Stockholm till Frankfurt. Från Frankfurt till San Francisco tog 11 timmar och var riktigt segt. Väl framme i San Francisco fick jag svara på 100 frågor hämta ut bagaget och checka in det igen sen in i sista flyget till Mammoth som bara tog 50 minuter. På nåt sätt lyckades dom slarva bort min boardbag den sista biten. Holly kom och hämtade mig på flygplatsen sen var det hem äta lite och hela min kropp var och är fortfarande helt färdig! Jag har fått eget rum och lägenheten är helt okej! I morse kände jag mig supertrött men när Jolee kom hem från jobbet och sa att hon kunde fixa ett par pjäxor och låna hennes skidor så följde jag med upp på berget en sväng. Det var blå himmel och så varmt att man bara behövde en hood på sig. Hur sjukt är inte det i mitten på Januari!!
Efter många samtal till flygplatsen som bara kopplar en vidare folk som inte har en aning som inte verkar bry sig för fem öre så fick vi tillslut fram att min väska fanns på Mammoth airport. Så vi fick åka tillbaka. Där låg den ensam utomhus. Det var inte ens nån som frågade nånting när jag tog den. Vilken koll dom har på väskor som kan innehålla ett värde av hur mycket som helst. Men nu släppte en hel del från mitt bröst!! Imorrn blir förhoppningsvis en fet dag med mina egna skidor!!

2 days to go

Glad och fett pirrig tjej packar ner laggen! Laddar om för 50års fest imorrn sen går taxin vid 3 tiden på natten!

Fredag den fjortonde januari

Lämnar Falun om två timmar! Det var sista dan på jobbet igår. Förhoppningsvis kommer jag tillbaka till sommarn. Gjorde ett nytt försök på Tron 3D igår. Det gick bättre, den var nice! Nu ska jag bära upp massa prylar på vinden!!

Onsdag den tolfte januari

Packat och flyttat lådor och gått igenom prylar hela dan! Nu börjar det likna nåt. Tänkte avsluta med en bio. Men filmen crasha efter 45 min så det var bara att vänta hem igen. Typiskt..!

Tisdag den elfte januari

Har fixat en del saker idag. Kollat igenom massa flyttlådor, växlat pengar och sytt ihop min boardbag! Avslutade med kvällsåkning! Sjukt skoj med massa kul folk :)

Måndag den tionde januari

Jobbat min sista helg nu. Tre dagar ledig så det blir en hel del fixa med! 6 dagar kvar!! Nu håller jag på att tvätta! Måste fixas reseförsäkring, växla pengar och en hel del annat! Vi hörs snart igen!

Onsdagspepp

Har fixat till en ny kategori! Åkpepp!
Kelly Sildaru har laggt upp en ny edit! 8 år and she killin' it!

Kelly Sildaru / Playground from Sildaru on Vimeo.


Onsdag den femte januari

11 dagar kvar! jag börjar bli fett pirrig! Anna, mamma och raffe är och hälsar på! Vi var en sväng till Källviken och åkte igår. Va riktigt kul! testade filma men det va för mörkt. Sen avslutade vi med middag på Bishop arms och ett avsnitt av Så mycket bättre i soffan! kos!



Ska köpa en Canon g12 och en GoPro kamera så fort jag kommer till USA! :)

Nyår i Sälen och en bra start på det nya året!

Det blev lååångbord med trerätters middag! Mysigt! Kröp i säng hyfsat tidigt för att orka göra det jag gillar allra mest! Åka skidor hela lördag och hela söndag. Dåligt med bilder men fasen va kul det var och vad bra det gick! 2011 kommer bli bra! 12 dagar kvar till USA!

.