Oslo update

Nu ligger jag hemma lite halvkrasslig i sängen. Typiskt att man ska bli sjuk nu!
Jag och Emma har vart i Smögen den här helgen, på återträff med skidskolan. Det blev mycket sol, bad, glada skratt och roliga lekar! Grabbarna har hängt här och träffat lite kompisar. Det har till och med vart fint väder i Oslo i helgen! Men nu regnar det bara.

Syster yster har blivit ännu ett år äldre och kusin Sebastian bara växer och växer!

Nu ska jag sätta på en bra rulle och hålla tummarna på att jag blir frisk!

Två veckor i Oslo!

Två hela veckor har redan passerat! Tiden bara springer iväg.
Helgen var lugn och skön. Alla var lediga samtidingt för första gången! Jag och Emma åkte till Grønland och leta garnaffärer tillslut var vi så trötta i benen att vi inte orkade gå ett enda steg. Så vi avslutade med bio med grabbarna. Äntligen fick man se Batman som fått så bra betyg och det stämde verkligen. Riktigt fängslande och spännande film! På söndagen blev det skejt i tälten ute vid Rommen. Var helt ensamma så det var skönt. Sen åkte vi hem för en tidig middag innan fotbollsträningen som jag och Emma peppat för hela helgen. Det gick bra och alla var snälla men kondisen är ju inte på topp. Det var grymt kul att lira igen i alla fall!
Idag var första dagen på jobbet! Vad jag visste innan var ungefär att jag skulle jobba med elbilar. Så nu har jag lite bättre koll på vad jag ska göra även om det är tusen saker att lära sig. Men i stort sett kommer jag ha hand om registreringen på dom nya bilar som kommer ut från fabrik.
Nu kom Jim nyss hem från jobbet. Han har kvällsskift den här veckan. Så vi går i stort sett om varandra.
Nu ska jag snart gå och sova så jag är redo för en ny dag!

Den här bilen är min framtid i några månader!

Fredag!

Jag tackade nej till det andra jobbet. Det är bra att vara lite kräsen har jag lärt mig nu. Intervjun idag gick jättebra! Ett stort tack till Academic Work i Oslo! Dom var verkligen så snälla och välkomnande som det bara går att vara. Man blir bara så glad av att andra människor är positiva och trevliga. På måndag börjar jag! Det ligger en bit utanför men det är fler från Oslo så vi kommer samåka! Som jag förstår det kommer jag åka runt i splitter nya elbilar och kolla så allt fungerar som det ska.
Jim har precis kommit hem från sin första dag på Ica lagret. Han har fått köra truck och pratat med en robot. Men det verkade helt okej! Nu är det helg. Alla har jobb!!! :D

Lite av varje

Ny jobbintervju på fredag med bättre lön och arbetstider! Vi får hålla tummarna!
Fick reda på att Piffen och Jim ska med till Bali! Skulle vart en överaskning egentligen men Tjet försa sig. Typiskt. Men det vart ju en överraskning ändå! Har fått ett litet jobb vid sidan av allting oxå. Kanske lägger upp nån bild eftersom så får ni se. Mer än så säger jag inte :) Godnatt!!

Bilder!

Har fått jobberbjudande!! Lite fix och trix med nya bilar! Nu ska jag bara bestämma mig om jag vill ha det! :) Ska in och eventuellt skriva på papper imorrn så vi får se hur det går. Har fått kamerasladden så nu kommer lite bilder från Rånö!!



Min kusin Erik

Vill ha!!

Den här Adidas ziphooden är så snygg!!


Regn regn regn

Regnet bara öser ner! Men det gör inte så mycket för idag känner jag bara för att vara hemma och slappa! Igår blev det middag och vin hos Sanna. Kvällen slutade på Cafe Sør. Träffade en hel del Sälen folk så det var skoj! Det var en lång men händelserik vandring hem. Idag kom Emma!! :D

Tips

Tuffa briller från coolshop.no


Bali

Vi har bokat biljett till paradiset!
2dec-22dec nu har man nåt att se fram emot!!


Dag 3

Igår var jag på intervju hos Manpower. Dom skulle återkomma när dom hittat jobb till mig. Så nu finns det inte så mycket mer att göra. Ska ringa runt och höra lite. Ska träffa syrran och köpa kontantkort idag iaf. blir på tok för dyrt med det svenska!

Annars får man försöka hitta på saker att göra. När Emma kommer ska vi ringa till Grei/Linderuds fotbollslag och höra om vi får komma och träna med dom!!

Oslo

Efter en lång resa med trasiga tåg, väntan på extrabussar och ösregn kom jag äntligen fram till mitt nya hem. Lägenheten är verkligen jättefin. Helt nyrenoverad och fräsch. Vi har ett rymligt sovrum med stora fönster.
Idag har jag roat mig med att skriva in mig på massa bemanningsföretag och söka några jobb. Nu hade jag tänkt ta en runda på stan. En karta vore bra så jag inte tappar bort mig helt :) Syrran har lovat mig en guidad tur så det känns bra!!

Time to say goodbye

Alla väskor är i stort sett packade. Sista kvällen, sista natten. Nu vet jag inte när jag ska bo här igen. Idag har jag sagt hejdå till min lill kusin!



Designa Din Blogg

All designhjälp har jag hittat på
www.designadinblogg.se

så använd fantasin!!

Sunshine

Har vart ute på Rånö i två dagar. Min morbror och kusinerna har hyrt stuga där. Så det blev mycket bus, lek, sol och bad. Har massa bilder på kameran men kamerasladden är i Kopparberg en vecka till. Så håll ut!
Idag har jag börjat packa. Jag som tycker att jag har så lite kläder och saker. Men så ser det inte ut när allt ligger upplagt! Men ska man vara borta fyra månader så ska man!!
Imorrn blir det mer packa och kanske lite Tennis. Måste hinna säga hejdå till Seb också och knäppa några kort!

.