Høstmys

Nu ær høsten hær! Træden børjar få fina færger och det har faktist inte regnat på ett tag! Peppar peppar...
Jag som hade tænkt åka hem till Sebastians dop och ta doktorn på samma gång men det gick inge vidare. Han ær svår att få tid med. Idag har ett fjæderben gått sønder i en av bilarna så ingen har fått åka hem av sækerhetsskæl. Så nu sitter jag och væntar på antingen Thorsten eller Espen så man får komma hem nångång.
Idag fick jag reda på att om jag skulle ha fortsatt hær hadde jag kunnat få jobb som CAD-konstruktör. Låter ganska flashigt! Man kanske kan komma tillbaka i maj då!!
Det verkar som att det blir 30 min till vid datorn innan jag får åka hem. Men vad gør væl det. Man får ju betalt!
Imorrn ska vi ut i skogen och plocka svamp! Det ska bli skoj, men jag har hørt att det finns gott om ælgflugor. Alla dom andra kommer ju inte hem førræns 9, 10 ændå!!
Vad gør ni dær ute i høstmørkret??

Rock'n Bowl

Hær kommer lite bilder från skatetævlingen i lørdags
 

Make My Day Trailer

Nu är det snart bara en månad kvar till releasefesten i Göteborg och nu är trailer ute!!


Make My Day Trailer from secondhands on Vimeo.

Ensam på Trondheimsveien 158

Yes då är det veckan då alla slutar sent! Jag är på jakt efter en parkeringsplats. Om man kommer hem senare än 5 är det helt kört att hitta nånstans att stå. Så har försökt ringa och kolla med företaget precis bredvid som har en stor parkering där det aldrig står bilar. Håll tummarna!!!
Det blev inget IKEA i helgen. Istället blev det en blandning av skatetävling filmkväll och marknad! Inte så fel det heller.

Ibland önskar man att Oslo skulle ligga just här:

Aurskog in the middle of nowhere

Dax att skriva lite hær igen! Veckorna bara flyger ivæg. Snart ær det helg igen. Då står IKEA på listan. I veckan har det inte hænt speciellt mycket. Dom har æntligen kommit och hæmtat tvættmaskinen. Så nu ska den vara klar om några dar. Jag har fått med Anna på fotbollstræning och det har såklart regnat. Førra helgen blev det slappa, træna och 80tal/inflyttningsfest med en lång promenad hem från Majorstuen. Busskorten gæller dumt nog inte på natten. Nu ær snart vecka nummer fyra avklarad på jobbet. Jag måste sæga att jag jobbar i en enda stor røra! Men det ær kul nær det hænder saker hela tiden. Man blir inte førvånad nær nånting konstigt dyker upp længre. Och dom dær norskarna har allt bra konstiga vanor! Dom æter aldrig varm lunch! Bara massa mackor och sallad hela tiden. Det børjar man sakna nu nær det børjar bli kallt ute. Nu ska jag springa ivæg och æta! Sen nær jag kommer hem ska jag virka mig en møssa så jag inte fryser på morgonen!! Ha de!! 


Vardagsliv

Det är det tråkveckan när Jim och Emma jobbar sent nu. Idag jobbar Jim dessutom över till 24! Nu när tvättmaskinen är hel har det blivit tvättmaraton.
När tvättstället är fullt får man använda fantasin.

Godnatt!

September i Oslo

Då var det september och nästan exakt tre månader kvar till riktig värme!
Helgen bjöd på både ostbricka och storstädning. Killarna var över till Orsa på en enligt dom misslyckad vattenhoppstävling. Medan dom roade sig med att slänga sig i vattnet med både skidor och stavar hade jag och Emma lyxmiddag med kött! Det är inte ofta det blir kött här på andra sidan gränsen. Man får nöja sig med annat.

Vi har också haft en del problem här hemma. Det har både varit roligt och tråkigt. Men nu tycks alla problem vara lösta och alla är nöjda och glada!!


.