Hollywood

Igår packade vi ihop väskorna på Radisson och tog en shuttlebus till Hollywood och Banana Bungalow. Vi käkade en billig Thailunch och åkte iväg på en lite Hollywood sightsing. Fick se lite maffiga kändisvillor i Beverly Hills och Bell Air. Var in i lobbyn på hotellet där Julia Roberts bodde i Pretty Woman och åkte upp till en utsiktsplats. Sen tog vi en liten kvällspromenad på Walk of fame. Nu ska vi iväg till Universal Studios. Så vi hörs lite senare!!

Los Angeles, California

Igår vid halv sju landade vi i Los Angeles. Flygresan gick hyfsat smidigt. Tog nästan ett dygn från dörr till dörr. Så när vi kom fram till hotellet var vi rätt trötta. Tog en liten promenad till Starbucks och Subway sen var det läggdax.
Vaknade pigga och utvilade vid 05.30 och kunde inte somna om. Eftersom frukosten på hotellet inte ingick gick vi ut och satte riktning mot stranden och Santa Monica. Blå himmel och kanske 16 grader varmt på morgonen. Stannade på en marknad och köpte lite apelsiner, jättestora jordgubbar, pitabröd, morotssallad med massa goda kryddor och oliver och fetaost och soltorkade tomater. En riktig lyx frukost!
Drygt 2 mil senare var vi framme i Santa Monica. Los Angeles är ganska stort! Sista biten gick vi längs stranden. Där alla lättklädda tjejer på rullskriskor brukar åka på Baywatch. Kollade in piren och lite affärer sen blev det lite Sushi. I taxin hem tog energin helt slut. När lamporna var släckta och alla låg i sängarna var klockan halv nio.
Halv sex i morse var alla lika pigga som igår. Idag ska det bli lika varmt som igår, 21 grader! Vi ska flytta in till ett billigare ställe i Hollywood. Ha det så bra där hemma!!
Lägger in mer bilder så fort jag kan. Går ganska segt just nu...

Hejdå Oslo!

Sitter på bussen på väg hem! Igår var vi ett gäng tjejer från jobbet som käka kinamat och sen hade lite ost och vin kväll. riktigt mysigt. känns inte riktigt som man åker bort för att inte komma tillbaka. I alla fall inte på ett bra tag.
Någon som gillade att leka med min boardbag var Chille!!

Om en vecka sitter jag på ett flygplan över Atlanten

Har precis vart och växlat in lite pengar..

Onsdag den trettonde januari tvåtusentio

Minus fem och sol. Ska iväg till jobbet om en timme. Men imorrn är jag ledig. Då blir det en sväng upp till Tryvann för att testa nya pjäxorna. Dom har öppnat nästan allt, 13 backar och 6 liftar!!
lillchille

15 dagar kvar till USA!

Det firar vi med en bild!

Avatar

Det vet man aldrig. Men just nu känns det så. Nu är jag tillbaka hemma hos Melinda och tillbaka på jobbet. Men nu är det bara 18 dagar kvar tills jag lämnar Oslo. Innan dess ska jag försöka ta mig upp till Tryvann och åka lite skidor.
Det finns inget internet här. Bara om man sitter på några speciella ställen i lägenheten ibland. Så svårt med uppdateringen. Nu ska jag snart gå iväg till jobbet.
Nu verkar det dock som att internet har lagt av så får skicka in det här senare!! Hoppas ni mår bra!!
Åttonde januari - Tillbaka i Oslo för sista gången?

Det vet man aldrig. Men just nu känns det så. Nu är jag tillbaka hemma hos Melinda och tillbaka på jobbet. Men nu är det bara 18 dagar kvar tills jag lämnar Oslo. Innan dess ska jag försöka ta mig upp till Tryvann och åka lite skidor.
Det finns inget internet här. Bara om man sitter på några speciella ställen i lägenheten ibland. Så svårt med uppdateringen. Ska snart gå iväg till jobbet.
Nu verkar det dock som att internet har lagt av så får skicka in det här senare!! Hoppas ni mår bra!!



Tionde januari

En ledig söndag är aldrig fel! Igår var jag och såg Avatar på bio med 3D. Den var helt sjukt bra! Kan ha vart den bästa film jag någonsin sett. Om ni har möjlighet måste ni se den med 3D!

2010

Gott nytt år!!

.